Let op: vanaf 1 september hebben wij een kleine wijziging in onze openingstijden. Wij zijn dan op dinsdag geopend en op zondagen gesloten. Zondag 2 september zijn wij derhalve gesloten.

Het uitgelichte hoofdgerecht van deze week komt van oorsprong uit Eritrea: Doro tsebhie. Een smakelijk gerecht met kip, eieren, chilisaus en basmatirijst.

Vergeet onze nieuwe openingstijden niet: morgen zijn wij GEOPEND (vanaf 15:00). Reserveren is dus nog mogelijk!

Het zijn zomerse weken in Nederland, maar dan met temperaturen waarmee je jezelf regelmatig in zuid-Europa waant. Daar past dit voorgerecht van onze nieuwe kaart dan ook perfect bij: Italiaanse rundercarpaccio met truffelmayonaise, parmezaan en pijnboompitten. Lichtvoetig en smakelijk.

Het uitgelichte hoofdgerecht van deze week is onze Vlaams bereide Bavette. Compleet met ajuinstoemp, vijgenchutney en pastinaakcrème. 

Het uitgelichte voorgerecht van deze week: onze Japanse Yõshoku salade. Een frisse vegetarische salade met sojabonen, tofu, verse munt en sojavinaigrette.
De term 'Yõshoku' wordt gebruikt voor gerechten die in Japan ontwikkeld zijn, maar een invloed hebben van de Westerse stijl van koken ('East meets West', zeg maar).

Op zaterdag 28 juli 2018 organiseren we bij de Wereldkeuken Arnhem een Zomer BBQ. Natuurlijk compleet vlees, vis en vega, maar ook voor live-muziek wordt gezorgd! 

Kosten á €12,50 p.p. inclusief welkomstdrankje van het huis. Reserveer tijdig via deze site of bel ons op 026 382 75 49.

De Libanese Fattoush Salade: een frisse broodsalade met tomaat, komkommer, radijs, ui, munt en granaatappeldressing. Het is slechts één van de gerechten van onze nieuwe kaart. Bekijk ze via: http://www.wereldkeukenarnhem.nl/menukaart en graag tot snel!

Op zaterdag 26 mei is De Wereldkeuken Arnhem wegens omstandigheden gesloten. We zien u graag op één van onze andere openingsdagen bij ons terug. Excuses voor het eventuele ongemak. -team De Wereldkeuken Arnhem


Zaterdagavond van 18:00 tot 21:00 bij De Wereldkeuken Arnhem: een muzikale smoothie van Jonesy.

Het recept voor de muziek van Jonesy: doe wat pop, folk, country, americana, blues, jazz in een blender. Goed mixen! En je krijgt een lekkere muzikale smoothie!

[Huishoudelijke mededeling]

De Wereldkeuken Arnhem is op 27 april (Koningsdag) gesloten. Tevens hebben wij vanaf 1 mei een andere sluitingsdag: wij zijn dan op zondagen *geopend* en op dinsdagen *gesloten*.

Graag tot ziens!