Wereldse gezelligheid met artiesten uit alle windstreken

In Wereldkeuken Arnhem kun je maandelijks genieten van live optredens van artiesten uit alle windstreken. Een diner op de derde zaterdag van de maand, is bij Wereldkeuken Arnhem gegarandeerd een gezellig én compleet avondje uit!

Zaterdag 9 juli Zuid Amerikaanse BBQ

Zaterdag 9 juli is er weer een BBQ. Deze week met een Zuid Amerikaans tintje. Heerlijk gekruide gerechten van de Grill en mooie salades zoals Sesam of pittige pinda! Reserveer op tijd, want het wordt mooi weer! Zoals iedere week in juli ook deze keer € 19,50 per persoon.

sterk-catering-images-heerlijkheden

Zaterdag 16 juli Muziek op Zaterdag Jamsessie

Muziek op Zaterdag! Na het succes van de afgelopen keer is er weer een jamsessie en wel op zaterdag 16 juli vanaf 19:00. We nodigen iedereen die van muziek maken of luisteren houdt uit om een kijkje te nemen bij ons. Wil je iets van onze dinerkaart gebruiken, reserveer dan! Je bent echter ook van harte welkom om alleen een drankje te drinken.

Woensdag 20 juli Kinderdisco

Zomervakantie! We hebben er allemaal zin in en zeker de kinderen. Om het schooljaar feestelijk af te sluiten organiseren we op woensdag 20 juli een KinderDisco van 14:00-16:00 midden in de Wereldkeuken. DJ Gijs zal ervoor zorgen dat iedereen lekker kan swingen. De keuken bakt friet, kip en pizza en als het feest er bijna op zit krijg je een ijsje met DiscoDip!!! Kosten per kind € 8,50. Geef je op via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 026 382 75 49

kinderdisco wk45-2011

Zaterdag 18 juni Muziek op zaterdag met BBQ!

Wil je alleen van de muziek en/of tuin genieten dan kan natuurlijk ook. BBQ is niet verplicht. We hebben live muziek van Claudia Y Manito die het restaurant vullen met Zuid-Amerikaanse klanken tussen 19:00 en 21:00. Er mag gedanst worden en voor alleen een drankje ben je ook van harte welkom! Op de BBQ (€19,50 p.p.) hebben we Lamsbout, Hele Kip, Vegaspiesjes, Vispakketjes, Köfte, Maïs, Ratatouille, Pof Aardappels, ernaast brood en mooie salades zoals Couscous met abrikoos en mint en nog veel meer inclusief dessert, ook vega.

Zaterdag 25 juni JAMSESSIE vanaf 19:00

Muziek brengt mensen samen! Kom met of zonder instrument naar de Wereldkeuken. Muziek maken, muziek luisteren en borrelen WIJ DOEN HET! Wil je ook eten, reserveer dan tijdig!

Juni BBQ maand

In de maand Juli zullen we iedere zaterdag de BBQ aansteken (geen a la carte) Niet voor een speklap of karbonade, maar mooie bijzondere gerechten voorzien van wereldse salades en verrassingen. Natuurlijk sluit je af met een heerlijk dessert! Voor de BBQ betaal je slechts € 19,50 per persoon. Reserveer tijdig!

 

Stelletje Waarzeggers Elodie en Kees-klein20 februari: Wereldkeuken bestaat 1 jaar! Onze gasten ontvangen dan iets extra's, een 'Stelletje Waarzeggers' komen onze toekomst voorspellen vanaf 16:00 uur en we hebben Wereldse zigeunermuziek vanaf 20:00! 

Elodie en Kees komen het 1 jarig jubileum van Wereldkeuken opluisteren met tarotkaarten en astrologie. Gasten van Wereldkeuken kunnen bij hen aan tafel aanschuiven en een vraag stellen. Het mag overal over gaan. Ze leggen de kaarten voor je of kijken in je horoscoop. Een unieke kans!

Elodie en Kees geven ook workshops en cursussen, en begeleiden mensen in hun persoonlijke proces, kijk op hun website

En er is live muziek van: BALKANARI! 

Opzwepende, melancholische en authentieke geluiden uit het Oosten van Europa. Met Bas, Arcodeon en sopraansax en driestemmige zang weet Ari met zijn Balkanband ons te leiden in betoverende sferen. 

En er is Wereldeten: de Wereldkeuken reist deze keer naar Oost Europa! 
                  _____ * _____ * _____ * _____ * _____

 

 

16 januari: La Zona! 

Bandfoto LZ gasthuiskerk KL

 

 

 

 

 


La Zona bestaat uit Barend van der Pol op Gitaar, Ronnie van Silfhout op basgitaar en contrabas en Sander Roerdink op drums en percussie. Sinds kort heeft La Zona zich muzikaal versterkt met klarninettist en saxofonist Erik Laarman.

Het is een zoektocht naar stijl en sfeer dat zich kenmerkt door pakkende melancholische thema's, fijne melodrama om bij weg te dromen. Heerlijk na een culinaire Wereldreis van de Wereldkeuken. 
Voor meer informatie: http://lazona.nl/ 

 

 

Zaterdag 21 november: Acoustic Soul! 

Acoustic-Soul-poste kleinr

Zaterdag 21 november - Acoustic Soul! De muzikanten komen, net als Sinterklaas, uit Spanje... dus: Spaanse avond! met Super Tapa's, Cervesa's, Vinos y Sangria!!! 
Zaterdag 26 december - Kerstdiner!