Onze nieuwe menukaarten zijn ingegaan! Met smakelijke soepen, wereldse gerechten en uiteraard ook een aantal mooie vegetarische opties. Een taster combineren met live muziek? Reserveer morgenavond (20/10) tussen 18:00 en 20:00.

Bekijk snel onze nieuwe lunch & dinerkaarten:
http://www.wereldkeukenarnhem.nl/menukaart

Liefhebbers van 'de blues' opgelet! Op 20 oktober heeft de Wereldkeuken Arnhem de band 'Bluessum' te gast.

Bluessum speelt authentieke basic blues met hier en daar een schatplichtig nummer van een Europese of Amerikaanse beroemdheid.

De band bestaat uit vijf personen waaronder vaste
geluidsman Jos Mattheus. Jan Prins doet de leadzang en
speelt diverse gitaarstijlen waaronder slide en Lapsteel.
Kajo Koolen verzorgt de baspartijen en koort. Marcel Gunsing op het slagwerk en Albert Overklift speelt gitaar en koort.

Bluessum hanteert een aangenaam geluidsvolume waardoor de Blues op en voor het podium optimaal tot recht komt. De band voelt zich overal thuis, van huiskamer tot Jazzfestival.

Dineren met live-muziek? Reserveer dan voor 20 oktober!

Heeft u deze al gezien? RTV Arnhem maakte deze zomer een mooi filmpje van de Wereldkeuken Arnhem. Hierin vertellen een aantal van onze mensen over het restaurant/hun werk. Bekijk het filmpje door op de link hieronder te klikken:

https://www.youtube.com/watch?v=7MaKNXBPHy8

Let op: vanaf 1 september hebben wij een kleine wijziging in onze openingstijden. Wij zijn dan op dinsdag geopend en op zondagen gesloten. Zondag 2 september zijn wij derhalve gesloten.

Het uitgelichte hoofdgerecht van deze week komt van oorsprong uit Eritrea: Doro tsebhie. Een smakelijk gerecht met kip, eieren, chilisaus en basmatirijst.

Vergeet onze nieuwe openingstijden niet: morgen zijn wij GEOPEND (vanaf 15:00). Reserveren is dus nog mogelijk!

Het zijn zomerse weken in Nederland, maar dan met temperaturen waarmee je jezelf regelmatig in zuid-Europa waant. Daar past dit voorgerecht van onze nieuwe kaart dan ook perfect bij: Italiaanse rundercarpaccio met truffelmayonaise, parmezaan en pijnboompitten. Lichtvoetig en smakelijk.

Het uitgelichte hoofdgerecht van deze week is onze Vlaams bereide Bavette. Compleet met ajuinstoemp, vijgenchutney en pastinaakcrème. 

Het uitgelichte voorgerecht van deze week: onze Japanse Yõshoku salade. Een frisse vegetarische salade met sojabonen, tofu, verse munt en sojavinaigrette.
De term 'Yõshoku' wordt gebruikt voor gerechten die in Japan ontwikkeld zijn, maar een invloed hebben van de Westerse stijl van koken ('East meets West', zeg maar).

Op zaterdag 28 juli 2018 organiseren we bij de Wereldkeuken Arnhem een Zomer BBQ. Natuurlijk compleet vlees, vis en vega, maar ook voor live-muziek wordt gezorgd! 

Kosten á €12,50 p.p. inclusief welkomstdrankje van het huis. Reserveer tijdig via deze site of bel ons op 026 382 75 49.

De Libanese Fattoush Salade: een frisse broodsalade met tomaat, komkommer, radijs, ui, munt en granaatappeldressing. Het is slechts één van de gerechten van onze nieuwe kaart. Bekijk ze via: http://www.wereldkeukenarnhem.nl/menukaart en graag tot snel!