Het ''Plat du Jour'' van vandaag en morgen: Half piepkuiken Piri-piri. Met rijst en lekkere frisse rauwkost. Tot zo?

Het Plat du Jour van vandaag en morgen komt uit het Oosten: Chinese Kip Ketjap met rijst en zuur van Komkommer.

Na een week afwezigheid (i.v.m. Pasen), weer terug bij De Wereldkeuken: Le Plat du Jour. Vandaag en morgen een Vegetarisch gerecht!

Het uitgelichte hoofdgerecht van deze week: Marokkaanse Charmilla. Met heekfilet en gekruide aardappeltjes. Smakelijk!

 

De Wereldkeuken Arnhem heeft rondom de paasdagen andere openingstijden. Als volgt:

  • 1 april (1e paasdag): Gesloten
  • 2 april (2e paasdag): Geopend vanaf 12 uur.


Tevens hebben wij vanaf 1 mei een andere sluitingsdag: wij zijn dan op zondagen geopend en op dinsdagen gesloten. Graag tot ziens!

Op deze zonnige dag een Plat du Jour uit zonnige oorden! (en morgen brengen we hiermee hopelijk een beetje zon op een regenachtige dag)

Het uitgelichte gerecht van onze nieuwe kaart is vandaag een hoofdgerecht: Steamed Buns. Met tempura-groenten en zowel honing-mosterd als chilisaus. Mm!

Vandaag en morgen een Oosters 'Plat du Jour':

Vandaag en morgen een werelds 'Plat du Jour':

Maak kennis met één van de Hoofdgerechten van onze nieuwe kaart: Briwat met Kip en Spinazie. De Briwat (filo-deeg) is gevuld met kip, kruiden, doperwten en pittige tomatensaus. De spinazie is gewokte, wilde spinazie met een vlezige smaak.

Een gerecht uit de Marokkaanse keuken, nu bij de Wereldkeuken!