Restaurant de Wereldkeuken

De Wereldkeuken is een kleurrijk restaurant voor iedereen uit Arnhem en omgeving. De Wereldkeuken is een maatschappelijke onderneming waar gezelligheid en lekker eten centraal staan voor iedereen en kansen wil bieden op het gebied van participatie en toeleiding naar werk.

Hier werken o.a mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zoals langdurig werklozen, statushouders, stagiaires en mensen met een verstandelijke beperking. Zij worden op weg geholpen om verdere carrièrestappen te nemen of een nieuwe invulling te geven aan hun leven.

Iedereen krijgt begeleiding op maat. Hulp en ondersteuning daar waar nodig.

Wereldkeuken Klarendal Arnhem Netherlands

Terras tuin moestuin en kruidenbakken

Achter de Wereldkeuken, in de tuin en op het terras kan je heerlijk zitten. In de zon, onder de parasol, in het gras, heerlijk genieten van de rust en de mooi aangelegde tuin.

De tuin wordt onderhouden door clienten van Driestroom. De moestuin en de kruidenbakken wordt onderhouden door buurtbewoners.

We streven ernaar om zoveel mogelijk kruiden en groenten uit onze eigen tuin te gebruiken.

Al met al is het een ontmoetingsplek waar je lekker kan eten en heerlijk kan genieten van het mooie terras.

 

Muziek op zaterdag

Iedere maand organiseren we Muziek op Zaterdag. Onder het genot van een heerlijk diner, geniet u van live muziek van een singer-songwriter of bandje. De live muziek is te horen van 18:00 - 20:00 uur.

Reserveer tijdig een tafel, dan bent u verzekerd van een gezellige avond.

Menukaart en Buffetten

In de Wereldkeuken kan iedereen terecht voor een heerlijke lunch, borrel of diner. Op onze kaart staan verrassende en unieke gerechten uit verschillende werelddelen.

Ongeveer 4 maal per jaar verandert de kaart compleet. Zo blijft u genieten van onze gerechten. Laat u maar verrassen.

Ook verzorgen wij catering bij u thuis of bij ons in het restaurant. Zo hebben we verschillende warme en koude hapjes en kunt u warme en koude buffetten bestellen vanaf 20 personen of een lekker lunchbuffet.