Restaurant de Wereldkeuken

De Wereldkeuken is een kleurrijk restaurant voor iedereen uit Arnhem en daarbuiten. De Wereldkeuken is een maatschappelijke onderneming die kansen wil bieden aan inwoners uit Arnhem op het gebied van participatie en toeleiding naar werk.

Dit bijzonder kleurrijk restaurant ligt centraal in de wijk Klarendal op de Klarendalseweg 477-1. Het is een ontmoetingsplek waar je lekker kan eten en heerlijk kan genieten van het mooie terras.

De moestuin in de wijk klarendal

tuin6-kleinAchter de Wereldkeuken ligt de tuin en het terras

De moestuin wordt onderhouden door cliënten van Driestroom samen met omwonenden. 

Muziek! 

Elke derde zaterdag van de maand organiseert de Wereldkeuken Muziek op Zaterdag. Een bandje of singersongwriter speelt live in de Wereldkeuken, we maken er thema avonden van met een aangepast menu.  Naast onze à la cart kunt u genieten van tapa\'s omdat wij dan een trio hebben en ze komen helemaal uit Zuid-Spanje!  

Werken bij de Wereldkeuken

In de Wereldkeuken werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, met name langdurig werkelozen en mensen met een verstandelijke beperking. Deze mensen worden op weg geholpen om een vak te leren en verdere carrièrestappen te zetten of een invulling te geven in hun leven. Driestroom en de gemeente Arnhem zorgen voor de instroom van leerbanen en praktijkbanen met als ambitie de medewerkers een vaste plek op de arbeidsmarkt te bieden.